Hogyan élvezhetem a Teljes Garancia® védelmét?

Csak vásároljon egy garnitúra (4 db) Barum, Semperit vagy Continental márkájú személyautó-gumiabroncsot pneus expert partnerünknél és igényeljen mindössze 999 Ft-ért Teljes Garancia® kártyát - így 2 évig biztonságban autózhat!

Miért előnyös nekem a Teljes Garancia® ?

Mert ez a pluszszolgáltatás 2 teljes éven át védelmet nyújt a sokszor silány minőségű magyarországi utakon a mindennapos használat során keletkezett gumiabroncs-károkra, mint például:
  • defekt,
  • padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés (szövetszakadás, dudor)
  • szándékos rongálás, kiszúrás
A garanciaszolgáltatásból csak a nem rendeltetésszerű használatból vagy a jármű nem megfelelő üzemi állapotából adódó károk kizártak.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást kár esetén?

Egyszerűen csak keresse fel az ország közel 160 pneus expert kereskedőjéből az Önhöz legközelebbi Teljes Garancia szolgáltatásra kijelölt partnerünket, mutassa fel Teljes Garancia® kártyáját, a többit bízza partnerünkre!

Mennyibe kerül ez nekem?

Az abroncs javítása minden esetben ingyenes, az abroncs cseréje esetén Ön csak annyit fizet az új abroncsért, amennyi a sérült abroncs használata során elkopott (lásd táblázat). Önnek mindössze a szerelési díjat kell megfizetnie.


(A fenti leírás nem teljes körű, kérjük a pontos feltételekről tájékozódjon a Letöltések menüpont alatt vagy kereskedőnknél megtalálható Teljes Garancia® Üzletszabályzatunkból!)

Bővebb információ: www.gumigarancia.hu

Állásajánlataink
Bemutatkozó videónk
Feliratkozás hírlevélre