ÜDVÖZLÜNK A MobilStar HONLAPJÁN!


Családi vállalkozásunk 28 éve megbízhatóan működik, szervizcsapataink jól képzett szakemberekből állnak.
Az Új Palotai úti telepünk 2020. 02. 15-vel bezárt, jelenleg az Újhegyi úton tudjuk a megszokott magas minőségben kiszolgálni ügyfeleinket.

Az alábbi videóban bemutatjuk családi vállalkozásunkat, a csapatot és a szervizeket:
További információk:

Cégünk a Volán Tefu Zugló Autójavító üzeméből alakult, az akkori dolgozók kiválása révén és él önálló életet 1992 óta. Eleinte tehergépkocsi, majd - szélesítve termék palettánkat - személygépkocsi szervizeléssel is elkezdtünk foglalkozni. Hosszú évekig a Lublin, majd a Daewoo Lublin, FSO, Avia márkaszervize voltunk és a mai napig feljogosítással javítjuk a garanciális Aviákat. Működésünk - több, mint 28 éve(!) - során tapasztalataink kihívásaiból tanulva, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink szakmai tudása a legújabb fejlesztések megismerése révén versenyképessé tegye családi vállalkozásunkat.

Lehetőségünk volt 2008-ban beolvasztani a Virág Trans Bt-t, így Budapesten két szervizzel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A XIII. kerületi ügyfélkörünk elsősorban személygépkocsi, illetve 3,5 t alatti tehergépkocsi javításra építkezik, míg Kőbányán fogadni tudjuk akár a legnagyobb kamionokat is.
A korszerű járművek számítógépes vezérlőegységének teszteléséhez a legtöbb márkának beszállító Robert Bosch cég által fejlesztett vezérlőegység-diagnosztikai műszert használjuk, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság szigorú követelmény rendszerének megfelelve, két telephelyen végzünk hatósági tevékenységet (műszaki vizsga, eredetvizsgálat, tachográf illesztés). Fő célkitűzésünk, hogy az ügyfeleink számára – számodra – a járműjavítás, karbantartás ne probléma és időkiesés legyen!
Előre egyeztetett esetekben, olyan rugalmas időbeosztásban dolgozunk, mely a hétvégi munkavégzést, járműkarbantartást is lehetővé teszi - többletköltség nélkül. Minden esetben segítünk megkeresni az optimális megoldást a széles alkatrész kínálatból, így forgalmazunk gyári, gyári beszállító által értékesített utángyártott és kedvezőbb költségű utángyártott alkatrészeket is. Csak megfelelő minőségű alkatrészeket építünk a járművekbe, lehetőség szerint a gépkocsik márkakereskedői értékesítési csatornáit kikerülő, de gyári beszállítótól származó minőségi alkatrészeket ajánlunk, mely legtöbbször csak a márkajelzésben különbözik a márkakereskedésekben drágábban árult alkatrészektől.
Számlázás során a munkadíjat gyári normákra alapozott, nemzetközileg elfogadott normatáblázat alapján kalkuláljuk.


Fő tevékenységeink:

  • műszaki-, környezetvédelmi felülvizsgálat
  • az ehhez szükséges javítások
  • eredet vizsgálat
  • futómű-, gumi-, fékjavítások
  • számítógépes hibakód kiolvasás
  • időszakos átvizsgálás
  • szemle a gépkocsihoz előírt technológia szerint
Célunk, hogy a márkaszervizekhez hasonló minőségi szolgáltatást végezzünk, de kedvezőbb áron! Remélem lehetőséget kapunk, hogy bebizonyítsuk, cégünk valóban Magyarország egyik legmegbízhatóbb márka- és típusfüggetlen szervize!
Állásajánlataink
Bemutatkozó videónk
Feliratkozás hírlevélre