Műszaki vizsga AKCIÓ

Műszaki vizsga akár meg is várhatja - csak egy 1 órára van szükségünk!


Kell-e műszaki vizsgát meghosszabíttatni vészhelyzet idején? A rendőr a lejárt műszaki vizsgáért nem fog büntetni, de ha sokan elhalasztják, amikor ismét kötelező lesz a hosszabbítás fennakadások lesznek a szolgáltatásban! Mi jelenleg is végezzük az eljárást, így nem érdemes elhalasztani a kötelező eljárást. Ha a korona vírustól tartva nem szeretne telephelyünkön sokáig várakozni, kérje ingyenes csereautó vagy hozom - viszem szolgáltatásunkat!3 érv, hogy miért velünk végeztesse el a javítást

1) előzetesen alaposan átnézzük az autóját, feltárjuk a hibákat!

2) ha alkalmas az autó, megvárhatja a hatósági tevékenységet, kedvezményes áron elvégezzük a szolgáltatást!

3) számlát és kézzel fogható garanciát adunk!

Mennyiért?


A lista ár 27 990 Ft helyett, ha Ön behozza az autóját 19 500 Ft-ért!


Kapcsolatfelvételhez kérjük hivjon minket a +36 1 433 5761-es számon Giber Lászlónál +36 30 290 0186 vagy Bodnár Györgynél +36 30 664 5193 vagy Bata Zoltánnál +360 30 290 0238, vagy kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, melyben az Ön nevét, és az Ön telefonszámát és e-mail címet mindenféle képen küldje el részünkre, és a kollégáim keresni fogják időpont egyeztetéssel kapcsolatban!


*Az ürlap kitöltésével és elküldésével hozzájárul, hogy a megadott e-mail címre Önnek ajánlatot küldjünk! A kedvezményesár 2 kerék meghajtású személygépkocsira vonatkozik! Amennyiben a hibafelvétel során hibákat találunk, és nem kéri a javítást, úgy a hibafelvétel díját (6 000 Ft) ki kell fizetni. Ha később visszajön és velünk javíttatja ki a feltárt hibákat és mi adjuk az alkatrészt, úgy jóváírjuk a 6 000 Ft-t.

Hozhatja-e az autóját kijárási korlátozás alatt? Igen, hisz:

A kijárási korlátozás 4§-a szerint alapos indok: ... p) a gépjármű- és kerékpárszerviz ... javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele.

Törekszünk a rendszeres fertőtlenítésre az ügyféltérben (naponta többször tisztítjuk) és hetente ózon tisztítási technológiával kezeljük.

Állásajánlataink
Bemutatkozó videónk
Feliratkozás hírlevélre